Contacteer ons op 02 518 0000 van ma - vrij 9u - 20u en op za 9u - 14u

fr

Lagere kosten, hoger rendement

Bij MeDirect betaalt u geen instap- en uitstapkosten voor beleggingen in fondsen. Hierdoor ligt uw rendement al tot 3% hoger dan bij andere banken waar u die kosten wel heeft. Bovendien beschikt u over een gratis beleggersrekening en rekenen wij geen bewaarloon aan.

Hoe verdient MeDirect dan geld? 

Voor fondsen en beleggingsplannen betaalt u enkel de normale beheersvergoeding die de fondsbeheerders aanrekenen. Een deel daarvan staan de fondsbeheerders af aan MeDirect. Dat is voor ons voldoende.

 Copyright © 2021 MeDirect, alle rechten voorbehouden 

1Lees de volledige actievoorwaarden.
2Met uitzondering van Carmignac fondsen die als gevolg van specifieke overeenkomsten onderhevig zijn aan een instapkost van 1% op het bedrag van de ondertekening. We informeren u dat roerende voorheffing of beurstaksen (TOB) geheven kunnen worden naargelang het instrument.

Volg ons op

Volg MeDirect op Facebook
Volg MeDirect op Twitter
Volg MeDirect op LinkedIn
Volg MeDirect op YouTube
App Store MeDirect App
Google Play Store MeDirect app

Download de MeDirect app

De voordelen van beleggingsfondsen

Spreid uw geld gemakkelijk over verschillende aandelen, obligaties en/of andere financiële producten. 

Met het geld dat boven uw spaarbuffer uitstijgt kunt u beter mikken op een hoger rendement. Beleggingsfondsen zijn een goede manier om dit te doen. Wat zijn alle voordelen van beleggingsfondsen?

Door de diversificatie dat een fonds biedt, beperkt u uw risico en zijn uw beleggingen minder onderhevig aan sterke beursschommelingen.

Een fonds wordt beheerd door professionele fondsmanagers met een duidelijke strategie en visie voor de beleggers.

U hoeft geen groot beginkapitaal te bezitten. Zelfs met een beperkt bedrag bouwt u zo al een goed gespreide beleggingsportefeuille.

Andere banken 

3%

gemiddeld aan instapkosten op hun huisfondsen 

op ons aanbod fondsen2

Fondsen zijn een beleggingsproduct zonder kapitaalgarantie. De waarde van uw beleggingen is onderhevig aan marktschommelingen en kunnen stijgen en dalen in waarde. Resultaten uit het verleden geven geen garantie voor toekomstige resultaten. 

Neem deel en krijg alvast €100 welkomstpremie1

Nu deelnemen
Contacteer ons voor overdracht van fondsen

Hoe deelnemen?

Beantwoord onderstaande vragen, laat je gegevens achter en maak kans op €10.000 om te beleggen. Elke deelnemer krijgt alvast €100 startpremie*! (*enkel voor nieuwe klanten van MeDirect die hebben deelgenomen aan deze actie – Lees alle actievoorwaarden)

WORD NU KLANT EN ONTVANG €100

Vragen:

Bovendien maak je kans op €10.000 om te beleggen! Fantastisch toch?

Neem deel en krijg alvast €100 welkomstpremie1

Nu deelnemen
Contacteer ons voor overdracht van fondsen

Bovendien maak je kans op €10.000 om te beleggen! Fantastisch toch?

Hoe deelnemen?

Beantwoord onderstaande vragen, laat je gegevens achter en maak kans op €10.000 om te beleggen. Elke deelnemer krijgt alvast €100 welkomstpremie*! (*enkel voor nieuwe klanten van MeDirect die hebben deelgenomen aan deze actie – Lees alle actievoorwaarden)

Vragen:

fren

Deze campagne is afgelopen. Neem zeker een kijkje op deze pagina voor de andere lopende actie en beleg in fondsen zonder instap- en uitstapkosten.2

Deze campagne is afgelopen. Neem zeker een kijkje op deze pagina voor de andere lopende actie en beleg in fondsen zonder instap- en uitstapkosten2.

Deze campagne is afgelopen. Neem zeker een kijkje op deze pagina voor de andere lopende actie en beleg in fondsen zonder instap- en uitstapkosten.2